~something yg b'makna pernah aq dpt~

Salam,,hye korang yg jalan2 kat blog aq nie . . .
aq nk kongsi sket ape yg aq dpt secare xlangsung nih . .
xpenah aq dpt bnd laen dr yg laen mcm ni . . .
apepon aq suke tgk ni ble aq bosan or sowang2 . . .
n aq xtawu la someone yg bg aq ni dpt bnd ni kat mane . . .
n knape die bg aq . . .
taaapiii..law korang bace btol2 ayat tu agak bermakna n mendalam jgk mksudnyer . . .
ade jgk pkataan yg aq xpaham maksudnyer . . .
tp kamus kan ade..law xtaw aq cari la kat situ . . .
maybe ade pkataan2 yg korang xnmpk sgt kot . . .
aq pon xnmpk jgk mase mule2 tgk . . .
sampai terpakse tgk lg . . ..
korang tgk la yee . . .
tp sblom korang nk tgk tu korang pause la dlu lgu kat music box tu . . .
nt mcm mane korang
nk tgk video ni + pulak ngn lagu ag . .

video
da tengok ? ?
emm,,law de pape nk komen . . komen la . .
kat komen ker . .kat shoutmix ker k . .
kite kongsi la cter ehh . .



Thanks for reading ! Don't forget to leave your comments ;)

No comments:

Post a Comment